Comaxurros, churros in een nieuw jasje

In de wintermaanden eten Barcelonezen churros, oliebolachtige deegstengels die zij bij hun plaatselijke churrería kopen. De uptown wijk Sant Gervasi is deze winter een nieuwe ‘churroboer’ rijker en niet zomaar eentje. Comaxurros: strak interieur, roze neonverlichting en verse churros met verschillende toppings en vullingen, allemaal even lekker. Probeer ook hun churrito bravo, een churro gebaseerd op het populaire tapasgerecht patatas bravas (gefrituurde aardappeltjes in pittige tomatensaus). Niet zout, maar heerlijk zoet.

Comaxurros: Muntaner 562, Metro: El Putxet

Lees ook:Beste bravas van Barcelona
Lees ook:Pasta eten bij Tucco
Lees ook:De beste bravas van Barcelona (2)
Lees ook:Rasoterra: hip vegetarisch in hartje Barcelona
Lees ook:Favorites: Bar Morrysom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.