27 Michelinsterren in Barcelona

De Michelinsterren zijn weer uitgereikt. Er kwam, tegen alle verwachtingen in, geen driesterrenrestaurant in Barcelona. 41º en Tickets van de broertjes Ferran en Albert Adrià kregen dit jaar allebei één ster. Op dit moment heeft de Catalaanse hoofdstad vier tweesterrenrestaurants (Abac van Jordi Cruz, Martín Berasategui’s Lasarte, Enoteca van Paco Pérez en Raül Balam’s Moments) en negentien restaurants met één Michelinster (41º, Tickets, Alkimia, Caelis, Cinc Sentits, Comerç 24, Dos Cielos in Hotel ME, Gaig, Hisop, Hofmann, Manairò, Moo in Hotel Omm, Neichel, Saüc, Via Veneto, L’Angle, Dos Palillos, Koy Shunka, Nectari), waardoor Barcelona in totaal 27 Michelinsterren telt.

Lees ook:Enoteca en Moments allebei een ster rijker
Lees ook:Enoteca: uiteten in Hotel Arts
Lees ook:Beste kokkin ter wereld krijgt restaurant in Barcelona
Lees ook:Gourmet Bus in Barcelona
Lees ook:Waar Albert Adrià tapas eet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.