Argentijnse hap bij El Santo del Born

“It’s hard to be a saint in this city”, zei Bruce Springsteen over New York, maar insiders weten dat die woorden net zo goed op Barcelona zouden kunnen slaan en de eigenaars van El Santo del Born, een relatief nieuw eettentje in het Soho van Barcelona El Born, weten dat ook.  In dit piepkleine restaurant zit je goed voor de Argentijnse hap. Snel, goed geprijsd en van uitstekende kwaliteit, zo laat het eten bij El Santo zich nog het best definiëren. Vlees is het heilige ingrediënt op de menukaart en bijna alle goed gevulde broodjes kunnen eveneens als gerecht worden besteld. De tapas komen alleen in XL-uitvoering en aanraders zijn de tabla del Santo en de tabla de milanesa, op en top Argentijns. En hoewel het in Barcelona eigenlijk not done is om sangria te bestellen, kun je je bij El Santo voor de verandering best een keer laten gaan. Het recept is geheim en ook de witte sangria is de moeite waard.

El Santo del Born, C/Pescateria 6, El Born, metro: Barceloneta.

Lees ook:Goedkoop & lekker eettentje in Barcelona: El Criollo
Lees ook:Negro Carbón: Tango & Tapas
Lees ook:Tot 20% korting bij Orange Monkey Tours
Lees ook:Wat bestel je bij Fàbrica Moritz
Lees ook:BCN Bites: La Chirusa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.