Barcelona’s hamburgerclub

In het kader van de aanhoudende hamburgertrend in Barcelona opnieuw een burgerberichtje op Barcelona.blog.nl. Vorige week heb ik een heerlijke hamburger met frietjes gegeten bij El Club de la Hamburguesa, de nieuwe hamburgertent van de Argentijnen van Mucci’s. De classic kost 4,90 euro en voor de Griekse, Japanse en Mexicaanse versie van je hamburger betaal je zo’n 7 euro. De Argentijnen maken ook choripán klaar – een gegrilde chorizo in een broodje met chimichurri – en drink je broodje vlees lekker weg met het drankje van dit moment: een gin tonic.

El Club de la Hamburguesa: Carrer de Valdonzella 3, Metro: Universitat

Lees ook:Argentijnse empanadas II
Lees ook:Fast Food Top 10: Pepe Pizza
Lees ook:BCN Hamburger Top 5
Lees ook:Barcelona´s beste burger
Lees ook:Amerikaanse ‘diner’ in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.