Cupcake Top 5 in Barcelona

Na de homemade hamburgers en de gin tonics zijn cupcakes de nieuwste trend in Barcelona. De cupcake stores schieten als paddestoelen uit de grond. Maar waar kun je precies terecht voor die overheerlijke gebakjes? Barcelona.blog.nl heeft speciaal voor jou de beste 5 cupcake spots van de Catalaanse hoofdstad bij elkaar gebracht. Onze Cupcake Top 5 in Barcelona in willekeurige volgorde. We hebben alle locaties op een Google Maps kaartje gezet, zodat je na een vermoeiende dag op het strand en in de stad je rijkelijk versierde zoete cakeje snel kunt vinden.

Cup & Cake
Bij Cup & Cake kun je ze in alle soorten en maten krijgen bij een bakje organische koffie. Je vindt Cup & Cake langs Carrer d’Enric Granados, een straat waar trends in de Catalaanse hoofdstad altijd als een van de eerste waarneembaar zijn, en binnenkort volgt de opening van een tweede zaak in de buurt van Plaça Universitat.
Cup & Cake: Carrer d’Enric Granados 145, Metro: Diagonal

Florentine Cupcakes & Cookies
Een bijzonder charmant tentje waar de rijkelijk versierde zoete cakejes verkrijgbaar zijn. De cupcakes en koekjes variëren van vintage en romantisch tot origineel en met een flinke knipoog. Je kunt er terecht voor customized cupcakes voor verjaardagspartijtjes, maar ook voor authentieke bruidstaarten.
Florentine Cupcakes & Cookies: Carrer des Calders 3, Metro: Jaume I

Lolita Bakery
Bij Lolita Bakery vind je cupcakes in de maten mini, normaal of XXL in vijf verschillende smaken: vanille, chocolade, red velvet, banaan en wortel. Lolita Bakery bevindt zich in de hippe wijk El Born en binnenkort volgt de opening van een tweede zaak naast de Pedrera.
Lolita Bakery: Carrer de Portal Nou 20, Metro: Jaume I

Fabulous Baking Co.
In de uptown wijk Sant Gervasi kun je bij Fabulous Baking Co. niet alleen terecht voor heerlijke roombotercakejes in alle kleuren en smaken, die bijna te mooi zijn om op te eten, maar je kunt er ook van alles kopen om zelf cupcakes te maken. Fabulous Baking Co. organiseert bovendien originele cupcake workshops.
Fabulous Baking Co.: Carrer de Bisbe Sivilla 48, Metro: El Putxet

I Love Muffins
De Duitse muffinlover Jenny zette in Barcelona de bezorgdienst I Love Muffins op en op bestelling maakt ze customize cupcakes, van mini tot mega en simpel tot ware kunstwerkjes. Kortom: in alle soorten en maten. Op haar blog vind je naast persoonlijke anekdotes van Jenny ook lekkere recepten om zelf aan de slag te gaan.
I Love Muffins


Bekijk Cupcake Top 5 Barcelona in een groter venster

Lees ook:Cupcakes veroveren Barcelona
Lees ook:I love muffins
Lees ook:Lekkernijen van Lolita
Lees ook:Florentine Cupcakes & Cookies
Lees ook:BCN&CAKE

2 reacties op “Cupcake Top 5 in Barcelona

  1. Esther

    Cup & Cake naast Pl Universidad is al lang geopend!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferenz Jacobs

    Bedankt voor de info Esther!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.