Amerikaanse ‘diner’ in Barcelona

De diner is een oude Amerikaanse horecagelegenheid dat het midden heeft tussen een eetcafé en een restaurant. De bedoeling was om in een kleine ruimte zoveel mogelijk mensen van eten te voorzien. Dit uit zich dan ook in de kleine afmetingen, waarmee het vooral doet denken aan een stacaravan, ingericht met een bar en banken. Big J’s Burger is de eerste Amerikaanse diner in Barcelona. Op een paar meter van de Ramblas en Plaça Catalunya kun je het gewicht van je hamburger kiezen, met frietjes en salade, en het gevoel hebben alsof in de jaren 50 bent. Big J’s Burger maakt naar eigen zeggen de beste hamburgers in de Catalaanse hoofdstad.

Big J’s Raval: Carrer del Carme 74, Metro: Plaça Catalunya
Big J’s Universitat: Carrer Aribau 18, Metro: Universitat

Lees ook:BCN Hamburger Top 5
Lees ook:Hamburger bestellen in Barcelona
Lees ook:Hamburgers met smaak bij Umami
Lees ook:Barcelona’s hamburgerclub
Lees ook:Barcelona´s beste burger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.