BCN Bites: Sagrada Hamburguesa

Stel je voor. Je bezoek aan de Sagrada Família duurde langer dan verwacht. Het is al aan het schemeren en je gaat op zoek naar iets om te eten. Starbucks (Plaça de Sagrada Família 19) is er alleen voor lekkere trek en je maag begint al aardig te rommelen. De Heilige Familie is omringd door Amerikaanse fastfood tentjes, zoals McDonald’s (C/Provença 427-431), KFC (Avinguda Gaudí 2) en Pizza Hut (C/Marina 255), maar een Sagrada Hamburguesa (videofragment) is niet je ding. Loop dan Avinguda Gaudí in tot aan nummer 27 voor één van de beste pizzeria’s van de wijk SaFa, speciaal aanbevolen door locals. Klik hier trouwens voor een 3D-filmpje van Gaudí’s tempel in 2020. Verwacht wordt echter dat de gehele kerk rond 2025 af zal zijn. De feestelijke inwijding zou dan kunnen plaatsvinden op de honderdste sterfdag van Gaudí: 10 juni 2026.

La Piazzenza: Avinguda Gaudí 27-29, Metro: Sagrada Família.

Lees ook:BAR-celona: Copa Cafe
Lees ook:Kerstmarkt: Sagrada Familia
Lees ook:Gaudí’s project voor New York
Lees ook:Barcelona’s beste bar ter wereld
Lees ook:Rondleidingen in Barcelona’s grootste modernistische complex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.