BAR-celona: Tahiti

Benidorm bestaat niet meer. De bar, één van mijn favoriete plekjes in El Raval, was de afgelopen winter gesloten wegens verbouwing, maar is sinds vorige week weer open en heet nu Tahiti. Dit betekent tropische cocktails, foto’s van Tahitiaanse danseresjes en rode leren zitjes. Afgelopen vrijdagavond was de officiële opening en de eigenaar van Tahiti hoopt met deze radicale make-over weer de hipste bar aan de Carrer de Joaquín Costa te worden. De cocktailkaart, geordend op jenever, wodka, whisky en rum, bevat in ieder geval genoeg drankjes om een aantal avonden te vullen.

Tahiti: Carrer de Joaquín Costa 39, Metro: Universitat

Lees ook:De Joaquín Costastraat
Lees ook:Fusta’m: opgeknapte en gepimpte meubels
Lees ook:De snor van Señor Smith
Lees ook:BAR-celona: Benidorm
Lees ook:BAR-celona: Negroni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.