Op pad met een dakloze in Barcelona

Zo’n 3.000 Barcelonezen hebben geen vast onderkomen en slapen noodgedwongen in parkjes, portalen van banken en opvangtehuizen. De stad telt hiermee het grootste aantal dakloze inwoners van Spanje. Juan Carlos en Fernando, die tot voor kort op straat leefden, werden opgeleid door Lisa Grace, de oprichtster van Hidden City Tours, en hebben nu hun geheel eigen stadswandeling samengesteld, waarbij de nadruk wordt gelegd op de leefwereld van daklozen en armen in het verleden en in het heden. De rondleidingen van Hidden City Tours worden gegeven in het Engels en Spaans.

Lees ook:Op pad met officiële gids Robb
Lees ook:De geheimen van La Pedrera
Lees ook:Barcelona’s begraafplaatsen
Lees ook:Customized op pad: Orange Monkey Tours
Lees ook:Barcelona: Fiets & The City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.