Op pad met officiële gids Robb

De Nederlandse Robb is altijd werkzaam geweest in het toerisme en werkt alweer een paar jaar als gids in Barcelona. Robb is een officiële gids die daarvoor ook een vergunning heeft, afgegeven door de Catalaanse overheid. Zijn tours verzorgt hij in het Nederlands, Engels, Spaans en Catalaans. Je kunt bij hem terecht voor privétours of tours met groepen. Hij neemt je lopend mee, op de fiets, de elektrische fiets en de segway. Robb is ook bevoegd als gids buiten Barcelona. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Robbcn.

Lees ook:Heuvelopwaarts fietsen in Barcelona op een relaxte manier
Lees ook:Barcelona: Fiets & The City
Lees ook:Customized op pad: Orange Monkey Tours
Lees ook:Fietstours met El Ciclo door Barcelona
Lees ook:Een cava fietstour rondom Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.