Glamourtour door Barcelona

Sophie Schiphorst, stagiaire bij Jacobs&Vis, werd vorige week door ons op pad gestuurd voor een originele glamourtour met My Favourite Things. Samen met een groep Londense ‘glamour girls’ bezocht ze de leukste en meest exclusieve buurten, winkels, hotels en andere adresjes in de stad. Ze schreef er voor Spanje.blog.nl een stukje over. Lees je mee? Ook een leuke tip trouwens voor stedentrippers die zelf wel van een vleugje glamour houden!

Lees ook:Tàpies leeft weer!
Lees ook:Vintage Shopping Night
Lees ook:Hidden Treasures in Barcelona
Lees ook:Vernieuwde 100% Barcelona nu in de winkel!
Lees ook:Guardiola verlengt bij FC Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.