Op fossielenjacht in Barcelona

fossielenKeer op keer bewijst Barcelona weer dat de stad voor ieder wat wils biedt. Architectuur, historie, mode en design zijn enkele voorbeelden, maar ook op culinair en sportief gebied laat de stad zich gelden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het bestaat in Barcelona. Aan de lange reeks toeristische routes die de stad reeds telde is sinds kort een nieuwe route toegevoegd, die van, jawel, de fossielen. Noem mij een fossielbarbaar, maar het was me nooit opgevallen dat Barcelona een ware schat aan versteende overblijfselen van planten en dieren rijk is. Paleontoloog Anna Cornella en haar echtgenoot Bernat Sanz ontdekten de meest boeiende exemplaren en zetten een route uit. Liefhebbers kunnen deze hier vinden.

Lees ook:Zelfs de beerputten zijn toeristisch in Barcelona
Lees ook:Nieuwe tourist bus in Barcelona
Lees ook:Dertien nieuwe hotels in Barcelona
Lees ook:Modernistische fietstour door Barcelona
Lees ook:Definitief einde aan vogeltjesverkoop op de Ramblas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.