Win een etentje voor twee in Barcelona

De broertjes Ferran en Albert Adrià, eigenaars van het tapasrestaurant Tickets, zijn op zoek naar de mooiste foto van Barcelona en zijn om die reden een fotowedstrijd op Instagram begonnen. Wat moet je doen om een etentje voor twee in Tickets te winnen? Volg @ticketsbar op Instagram en zet vervolgens jouw mooiste foto van de Catalaanse hoofdstad met #BCNbyTickets en @ticketsbar op Instagram. Je kunt tot en met 17 november meedoen. Hierna selecteert een professionele jury de 10 mooiste foto’s, die vervolgens op Facebook worden geplaatst. De foto met de meeste likes wint het etentje. Nummer twee wint een etentje voor twee in Espai Kru, nummer drie mag gratis eten bij Bodega 1900 en nummer vier mag de creaties van Casa de Tapas Cañota proeven.

Lees ook:De meest gefotografeerde plekken in Barcelona
Lees ook:Een kudde geiten bij de Sagrada Família
Lees ook:Sneeuwvlokje: de albino-gorilla van Barcelona
Lees ook:Barcelona houdt online wedstrijd bloemsierkunst
Lees ook:Twee Russische lefgozers op de Sagrada Família

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.