Nacht van Tàpies in Barcelona

Op woensdag 4 september wordt in het Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) op de stadsheuvel Montjuïc de Nacht van Tàpies gevierd. Die avond is niet alleen de toegang tot de tentoonstelling Tàpies. Desde el interior vanaf 20.00 uur gratis, maar wordt van 22.00 tot 0.00 uur ook de film The Limits of Control (met Spaanse ondertiteling) van Jim Jarmusch vertoond. Deze Amerikaanse thriller draait om een mysterieuze vreemdeling (Isaach De Bankolé) die buiten de wet om allerlei klussen klaart en waarin de kunstwerken van Antoni Tàpies een rol spelen.

Museu Nacional d’Art de Catalunya: Parc de Montjuïc, Metro: Espanya

Lees ook:Fotoexpositie in het MNAC
Lees ook:Expo: Dada in Barcelona
Lees ook:MNAC voortaan gratis op zaterdagmiddag
Lees ook:De Mexicaanse koffer in het MNAC in Barcelona
Lees ook:Google Art Project maakt kunst in MNAC zichtbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.