Goedkoop eten in Barcelona met Me Como Bcn

Buiten de deur eten is voor Spanjaarden al even gewoon als thuis de maaltijd voorbereiden, maar in tijden van crisis moet er natuurlijk wel op de kosten worden gelet. Een stel studenten uit de stad begon daarom de blog Me Como Bcn met adresjes in de stad waar je voor 5 euro kunt eten. Alle menu’s, snacks en andere maaltijden die op de blog worden geplaatst kosten maximaal 5 euro (eventueel zitten ze er 50 cent boven, maar niet meer). Ze begonnen de blog voor een opdracht over online communicatie aan de universiteit en nadat de blog werd ontdekt door een journaliste van een lokale krant, liep het storm.

Lees ook:Brunchen bij Market Hotel
Lees ook:Stripsalon met Nederland in de hoofdrol
Lees ook:Zo wordt de nieuwe Diagonal in Barcelona
Lees ook:Vier Valentijnsdag aan boord van de Titanic
Lees ook:Barcelona.blog.nl: BENVINGUT

Eén reactie op “Goedkoop eten in Barcelona met Me Como Bcn

  1. Herna

    Het loopt nog steeds storm, de blog is overbezet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.