Moonwalk op de Ramblas

Op 25 juni, heel vroeg in de morgen, kreeg ik een sms-je met de mededeling dat Michael Jackson was overleden. Een maand later is iedereen nog steeds van de kaart door de plotselinge dood van de King of Pop. Aanstaande zondag organiseren guerrilla marketingbedrijf Poko Frekuente en Complot een massale moonwalk op de Ramblas. Om 5 uur ’s middags verzamelen bij Portal de la Pau (standbeeld van Columbus) om het beroemdste danspasje op de aarde gezamelijk te beoefenen als een eerbetoon aan Michael. Let op: de typische achterwaartse danspas is niet echt handig op slippers. Klik hier voor een snelle tutorial.

Lees ook:De Ramblas danst de moonwalk
Lees ook:Columbus groot fan van Barça
Lees ook:Fotohoppen: Oude Haven
Lees ook:Vlog: Michael Jackson op de Ramblas
Lees ook:Culinair festival op de Ramblas

0 reacties op “Moonwalk op de Ramblas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.