Museum voor motorliefhebbers in Barcelona

Barcelona telt tientallen musea, waarvan ook een aantal minder bekende, zoals het Museu de la Moto, speciaal voor motorfans. Ondergebracht in een oud pandje in de gotische wijk in de stad, bevindt de museumcollectie van deze particuliere museumstichting zich op de begane grond. De permanente tentoonstelling bestaat uit een historisch overzicht van motors van Catalaanse bodem. Daarnaast worden er ook tijdelijke exposities gehouden. Het museum heeft ook nog een grotere broer: Museu de la Moto in het Catalaanse Lleida. De ruimte in Barcelona is zo’n 100 vierkante meter groot, maar in Lleida kunnen liefhebbers hun ogen uitkijken met maar liefst 1000 vierkante meter expositieruimte.

Museu de la Moto, Carrer de la Palla 10, Barri Gòtic, metro: Liceu.

Lees ook:Barcelona’s motormuseum
Lees ook:Nieuw: een blauw museum in Barcelona
Lees ook:Bekijk het CCCB in 360 graden
Lees ook:Barcelona wacht op Rockmuseum
Lees ook:Het huis van Neymar in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.