Zomerse blues concerten in het MEAM

In het Museu Europeu d’Art Modern, oftewel het MEAM, kun je iedere vrijdagavond om 18.00 uur genieten van een blues concert op de binnenplaats van het museum. Als je fan bent van blues muziek en figuratieve kunst mooi vindt, dan is dit dus jouw avond. Op het zomerse programma (tot en met 28 september!) staan de blues artiesten The Night Dogs, Swing 42, New Orleans blues met Huckleberry Finn en Texas, West Coast, Chicago & Jump blues met The Midnight Rockets. Check de website van het museum om te zien wie er deze week speelt.

MEAM (Museu Europeu d’Art Modern): Carrer de Barra de Ferro 5, Metro: Jaume I

Lees ook:Zomerse blues concerten in het MEAM
Lees ook:Zomerse concerten in het MEAM
Lees ook:Een glas cava bij museumbezoek
Lees ook:East Coast, West Coast
Lees ook:Nieuw: een blauw museum in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.