Kinderfestival in Barcelona

The most wonderful time of the year is weer in zicht en in Barcelona wordt tussen kerst en Driekoningen, van 27 december tot en met 4 januari, het Festival de la Infancia georganiseerd, een festival dat volledig in het teken staat van kinderen. Kinderen kunnen deelnemen aan spelletjes, sportactiviteiten, workshops, en activiteiten in het kader van kunst en cultuur. Dit jaar zijn er ook een moestuin en een kinderboerderij. Het festival vindt plaats aan de voet van de Montjuïc en kinderen kunnen er dagelijks terecht tussen 11.00 en 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro voor de hele dag en 7 euro vanaf 16.00 uur ‘s middags. Voor grote gezinnen is er korting.

Lees ook:Voor de kids: Festival de la Infancia
Lees ook:BCN Cultural: dé pas voor cultuurliefhebbers
Lees ook:SónarKids tijdens de kerstvakantie
Lees ook:Sinterklaas in Barcelona
Lees ook:Nieuw: Hotel Grums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.