Barcelona’s ‘Skywalk’

Met de kids op stedentrip in Barcelona? Voor de kleintjes is een bezoekje aan de ‘Skywalk’ (‘Camí del Cel’) een leuk uitje. Dit is de bovenste ‘verdieping’ van het attractiepark op de hoogste top van Barcelona. De attracties zijn antiek en de toegang is gratis. Je vindt er onder meer een ouderwets zweefvliegtuig en een draaimolen. Er moet wel betaald worden voor de attracties. De uitzichten over de stad zijn spectaculair. Om er te komen neem je de FCG naar station Tibidabo. Daarvandaan beklim je de berg achtereenvolgens met de ouderwetse Tramvia Blau (ook leuk voor de kleintjes) en de funicular de berg op.

Lees ook:Fotohoppen: Tranvia blau
Lees ook:Uitstapje naar Barcelona’s Euromast
Lees ook:Fotohoppen: Universitat
Lees ook:Runners high in Barcelona
Lees ook:Nieuw: achtbaan in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.