Intocht Wijzen uit het Oosten in Barcelona

De aankomst van de Wijzen uit het Oosten is elk jaar weer een groot moment. Iedereen is van harte welkom om zaterdag 5 januari, met of zonder kinderen, deel uit te maken van dit spektakel in Barcelona. Casper, Melchior en Balthasar zijn al vertrokken uit het Oosten en hebben burgemeester Xavier Trias laten weten dat ze ongeveer om 17.00 uur aankomen in de Catalaanse hoofdstad. Ze zullen vervolgens rond 18.30 uur met hun olifanten en kamelen in een grote stoet een muzikale tocht door de stad gaan maken. De Drie Koningen zullen hun tocht om 22.00 uur eindigen op Avinguda de Rius i Taulet bij de Magische Fontein. Klik hier voor de interactieve routekaart van dit jaar.

Lees ook:Intocht Wijzen uit het Oosten in Barcelona
Lees ook:Intocht Wijzen uit het Oosten
Lees ook:Intocht Wijzen uit het Oosten
Lees ook:Intocht Drie Koningen
Lees ook:Under Construction: Metro lijn 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.