Open deuren bij botanische tuin van Barcelona

De palmbomen in Barcelona komen oorspronkelijk uit Noord-Afrika en geven de stad dus eigenlijk een vals exotisch tintje. Voor inheemse planten van het Middellandse Zeegebied kun je terecht in de Botanische Tuin van Barcelona. De tuin is onderverdeeld in verschillende zones, waaronder ook Australië, Californië en Chili. Vandaag houdt de Botanische Tuin open deuren en dat betekent dat je er gratis naar binnen kunt. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bovendien heb je vanaf deze locatie een goed uitzicht over de stad.

Jardí Botànic: Carrer de Dr. Font i Quer 2, Metro: Espanya.

Lees ook:Barcelona’s Botanische Tuin
Lees ook:Bonsai in Barcelona
Lees ook:Magische fontein komt met nieuwe shows
Lees ook:Deze week in Barcelona: La Mercè
Lees ook:Stadsfeesten in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.