Op de elektrische fiets door Barcelona

Op milieuvriendelijk en toch sportieve wijze Barcelona verkennen? Dat kan met de elektrische fiets. Bij Rent Electric kun je er eentje huren, maar je kunt ook kiezen voor een autootje, een zogenoemde TPScoot of een E-step. Rent Electric geeft je bovendien de mogelijkheid om je eigen tour samen te stellen. Het grote voordeel van een elektrisch vervoersmiddel? Bergopwaarts is geen enkel probleem. Je vindt Rent Eelectric onder meer bij metrostation Barceloneta (Carrer Doctor Aiguader 9-11), maar het bedrijf zit ook op andere locaties in de stad.

Lees ook:Restaurant Week in Barcelona
Lees ook:Elektrische voertuigen in Barcelona
Lees ook:The Rent Shop
Lees ook:Nieuw: met de Tuk Tuk door Barcelona
Lees ook:De uil van Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.