Oktoberfest in Barcelona

Van 4 tot en met 13 oktober vindt in Barcelona de lokale versie van het Beierse Oktoberfest plaats. Voor de gelegenheid is een bierterrein ingericht op Plaça Espanya. Meer dan 3000 vierkante meter met stands, verschillende soorten bier en veel gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten. De toegang tot het festival is gratis. De openingsceremonie vindt aanstaande vrijdag plaats om 17.00 uur.

Lees ook:Eat Street komt met tweede editie in de buitenlucht
Lees ook:Girls, girls, girls tijdens Girlie Circuit Festival in Barcelona
Lees ook:Viva Mexico in Barcelona
Lees ook:Korte films kijken in de openlucht
Lees ook:Korte films kijken in de openlucht

Eén reactie op “Oktoberfest in Barcelona

  1. Bart Hubert

    Geweldig! Laten we svp ook Barcelona, 8 ooktober 25 jaar geleden, niet vergeten. Daar gaat de column op onze homepage over. Tevens een link en een link naar een aardig Oktoberfest filmpje ontbreekt niet. Lees de column maar. Mijn historische ode aan Barcelona! Zie http://www.ecahubert.eu

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.