Met korting Barcelona’s modernistische erfgoed bezoeken

De gemeente Barcelona lanceert komende maand in samenwerking met de zogenoemde Ruta del Modernisme een campagne om met korting de pareltjes van het Catalaans modernisme in de stad te bezoeken. In totaal zijn er in het programma 17 locaties opgenomen, waar kortingen gelden tot 50 procent. Enkele voorbeelden zijn Casa Batlló, CaixaForum, CosmoCaixa, Fundació Tàpies, Liceu, Hotel Espanya, La Pedrera, Palau de la Música, het MNAC, Tibidabo en Hospital de Sant PauDe campagne loopt tot en met 15 september. Inschrijven kan via www.bcn.cat/estiu/modernisme.

Lees ook:Modernisme voor de helft van de prijs in Barcelona
Lees ook:Avondprogramma in Caixaforum
Lees ook:Contra Tàpies
Lees ook:Top 10 Bezienswaardigheden in Barcelona
Lees ook:Zomeravonden bij La Pedrera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.