Open dagen bij het Palau de la Música

Ter gelegenheid van de wijkfeesten in El Born is het op zondag 30 juni Open Huis in het Palau de la Música. Dat betekent dat je dit modernistische bouwwerk gratis een bezoekje kunt brengen. Bovendien vinden er ieder halfuur concerten en andere activiteiten plaats. Zo kun je in het Petit Palau een film zien over de geschiedenis van Barcelona’s meest beroemde concertzaal.

Het Palau de la Música Catalana is ontworpen door bouwmeester Domènech i Montaner. Het pand was in 1908 klaar. Het glas-in-loodgewelf in de centrale zaal is een van de topstukken en maakt van dit concertgebouw het enige concertgebouw in Europa waar natuurlijk licht binnenvalt.

Palau de la Música Catalana: Carrer de Palau de la Música 4-6, Metro: Urquinaona

Lees ook:Palau de la Música Catalana in 1 minuut
Lees ook:Fotohoppen: Palau de la Música Catalana
Lees ook:Dani Martín geeft concert in Barcelona
Lees ook:Amsterdam Baroque Orchestra & Choir geeft concert in Palau de la Música
Lees ook:Fundació Antoni Tàpies opent deuren (en jij kunt gratis naar binnen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.