Bar Raval in Berlijn

De Duitse acteur Daniel Brühl, vooral bekend door zijn hoofdrol in de film Good bye, Lenin!, is geen onbekende in de Catalaanse hoofdstad. Hoewel hij opgroeide in Keulen, is hij geboren in Barcelona en komt hij er regelmatig om de Catalaanse familie van zijn moeders kant op te zoeken. Hij is een grote liefhebber van de Spaanse keuken en afgelopen winter opende hij in Berlijn, in de hippe wijk Kreuzberg, het restaurant Raval. Vernoemd naar de multiculturele wijk in Barcelona is dit dé plek om tapas te scoren in de Duitse hoofdstad. Alles komt direct uit Spanje en de prijzen zijn geen eens zo hoog. Voor een portie patatas bravas ben je bijvoorbeeld 3,60 euro kwijt.

Bar Raval: Lübbener Straße 1 / Berlijn, U-Bhf: Schlesisches Tor

Lees ook:Restaurant voor bioscoopliefhebbers
Lees ook:Vintagekleding per kilo
Lees ook:Feestje voor bioscoopliefhebbers
Lees ook:Betahaus: coworking in Barcelona
Lees ook:BCN Bites: La Pizza del Raval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.