Marlon Kicken treedt op tijdens Barcelona Comedy Festival

Op zaterdag 19 oktober geeft Marlon Kicken (winnaar Culture Comedy Award) een voorstelling in het Centre Artesà Tradicionarius tijdens het Barcelona Comedy Festival. Kaarten kosten 15 euro. Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, maar hij groeide op in de pampa’s van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant. Hij is een internationale jongen van de straat, die sinds enkele jaren furore maakt als stand-up comedian en daarnaast werkt aan een carrière als cabaretier, film- en toneelacteur. In 2009 won hij de comedy-award voor Nederland en Vlaanderen als de beste stand-up comedian. Als stand-up comedian treedt hij veelvuldig op in o.a. Toomler (Comedytrain in Amsterdam), in zalen elders in het land en ook in Vlaanderen. Samen met andere stand-up comedians verzorgt hij avondvullende programma’s en is hij bezig met een theaterproductie. In zijn eentje luistert hij bijeenkomsten van allerlei aard op.

Lees ook:Tip: Nederlandse comedy tijdens International Comedy Festival Barcelona
Lees ook:Reminder: morgenavond Nederlandse comedy in Barcelona
Lees ook:Murth Mossel doet Barcelona
Lees ook:Comedy Lounge met Jochen Otten
Lees ook:Recensie Joost van Hyfte doet Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.