Laatste Comedy Night voor de zomer met Bert Gabriëls

Op voorlopig de laatste Comedy Night van de Comedy Lounge Barcelona komt op vrijdag 4 mei Bert Gabriëls optreden in de Catalaanse hoofdstad. Bert Gabriëls is als comedian bekend dankzij zijn geslaagde optredens ‘In de ban van Urbanus’, ‘Comedy Casino’ en ‘SPAM’. In februari 2004 begon Bert met een comedy act op het open podium in de Engelenbak in Amsterdam. Twee maanden later stond hij in de finale van het AKF Stand up concours. In mei 2004 won hij in Vlaanderen de 123comedy Award voor beginnend talent en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Vlaamse comedy wereld. Bert zal in Barcelona een deel laten zien van zijn laatste show: ´Druk druk druk´. Hij geeft ons een overzicht van wat er allemaal nog moet gebeuren. De show is een opeenstapeling van herkenbare situatie-comedy, grappige kritische bedenkingen bij onze kleine onhebbelijkheden, rake klappen aan de verzuurde samenleving en natuurlijk een flinke dosis absurde humor! Deze laatste Comedy Night voor de zomer mag je gewoonweg niet missen dus bestel hier nu vlug je kaarten. De bar gaat open om 20.00 uur en de show begint om 20.30 uur.

Speciaal voor Barcelona.blog.nl beantwoordde Bert een paar vragen over de stad.

Als je aan Barcelona denkt, denk je aan…? Als ik aan Barcelona denk, denk ik aan de Ramblas en aan het Miro Museum, twee plekken waar ik erg leuke herinneringen aan heb.

Ben je wel eens in Barcelona geweest? Ik ben ooit een weekje naar Barcelona geweest, op mijn eentje, om mijn gedachten wat te verzetten na een druk theaterseizoen. Ik heb er dagenlang rondgekuierd en erg leuke mensen ontmoet.

Zo ja, wat is je favoriete plek? Mijn favoriete plek was het Miró Museum. Ik ben geen kunstkenner, en ik zou ook niet weten waarom het me zo aansprak, maar op dat moment was het een enorm inspirerende plek; ik hoop dat ik er nog even langs kan gaan.

Wat ga je zeker doen in de stad? Ik ga als ik weer in Barcelona ben, de stad ontdekken zoals dat hoort; door rond te kuieren, en me wat te laten leiden door wat er gebeurt.

Wat verwacht je van het Nederlandse publiek dat naar je komt kijken? Ik hoop dat het Nederlandse publiek hetzelfde gevoel voor humor heeft als de mensen in de straten; dan kan het niet meer stuk.

Wat kunnen zij van jou verwachten? Elke comedy show is anders, dus wat het gaat worden weet ik zelf niet precies; maar ik kan met het hand op het hartje beloven dat het zal knallen!

Lees ook:Reminder: laatste Comedy Night voor de zomer
Lees ook:Recensie Bert Gabriëls doet Barcelona
Lees ook:Reminder: Vlaamse Comedy Night met Joost van Hyfte
Lees ook:Reminder: Murth Mossel doet Barcelona
Lees ook:Comedy Lounge goes international met Greg Shapiro

0 reacties op “Laatste Comedy Night voor de zomer met Bert Gabriëls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.