Human Bodies in Barcelona

Tot en met 12 oktober is in de koepel van het winkelcentrum Arenas de Barcelona de wereldberoemde tentoonstelling Human Bodies te zien, die de bezoeker inzicht biedt in het functioneren van het menselijk lichaam aan de hand van het menselijk lichaam zelf. De unieke tentoonstelling met 12 menselijke lichamen en 150 menselijke organen is mogelijk gemaakt vanwege een techniek die werd uitgevonden door de Chinese arts Hong-Jin Sui en waarbij lichaam aan het lichaam wordt onttrokken en vervangen door een vloeistof die ervoor zorgt dat het lichaam geconserveerd kan blijven.

Arenas de Barcelona: Gran Via de les Corts Catalanes 373-385, Metro: Espanya

Lees ook:Stierenvechtarena werd winkelcentrum
Lees ook:Size does not matter
Lees ook:Metal Box feestje
Lees ook:Fotohoppen: Rotonde Glòries
Lees ook:Als ik jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.