Boetiek hotel Mercer Art komt met kunstaanbod

Het prachtige boetiekhotel Mercer, gebouwd tegen de oude stadsmuren van Barcelona in de historische stad, komt met een eigen antwoord op het kunstaanbod in het prestigieuze Barcelonese Hotel Arts: Mercer Art. In het kader van het project worden in het hotel verschillende exposities georganiseerd, waarbij het etablissement zich ontpopt tot kunstgalerie. Ritmos Expandidos van beeldhouwer Jacinto Moros is de eerste in de reeks. Nog tot en met 31 maart zijn de werken van deze Spanjaard uit Zaragoza te bezichtigen.

Hotel Mercer, C/Dels Lledó 7, Gótico, metro: Jaume I.

Lees ook:Tapas voor foodlovers bij Le Bouchon
Lees ook:Nieuw Hotel-Monument in Barcelona
Lees ook:Nieuw: Mercer Hotel Barcelona
Lees ook:Circuit in de Gotische Wijk
Lees ook:Hip Vietnamees bij Bun Bo in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.