De werkplek van Gaudí

Benieuwd naar hoe Gaudí’s werkplek eruit heeft gezien? Je kunt het op dit moment zien in het Museu Diocesà naast de kathedraal van Barcelona in de barri gòtic. De expositie behelst eveneens zo’n honderd religieuze werken en de liturgische bank die de meestermodernist ontwierp voor de cripte van zijn Colònia Güell in Santa Coloma de Cervelló. Maar naast de werken, is er eveneens gereedschap te bewonderen dat door de architect werd gebruikt. De expo is nog tot en met 6 mei te bezoeken.

Museu Diocesà de Barcelona, Avinguda de la Catedral 4, Gòtic, metro: Jaume I/Liceu

Lees ook:Rembrandt in Barcelona
Lees ook:Fotoexpositie: Jean-François Rauzier
Lees ook:Delacroix in Caixaforum
Lees ook:Barcelona’s motormuseum
Lees ook:Gratis kunst (leren) kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.