Bijkomen in een spa in Barcelona

Een stedentrip kan best vermoeiend zijn. Wil jij bijkomen van al dat slenteren, shoppen, uitgebreid tafelen en museumhoppen? Boek dan een bezoek aan Aire de Barcelona, met stip de mooiste spa in town. Hier kun je badderen in diverse baden -zoutwater, bubbels, heet water -, bijkomen op fijne marmeren banken en stomen in de hammam. De spa is gevestigd in een enorme kelder in de trendy wijk El Born. De originele muren zijn bewaard gebleven. Sfeerverlichting doet de rest. Je kunt bij je bezoekje tevens een massage boeken. Slippers, handdoek en zoete thee en grapefruitwater zijn bij de prijs inbegrepen. Er komen vooral veel vrouwen in groep en stelletjes. Let op: je moet van tevoren een afspraak maken. Dat kan via telefoonnummer: 932 955 743.

Lees ook:Loungen bij La Luna in Barcelona
Lees ook:Mutt: Books and Design Gallery
Lees ook:Laat je masseren in Barcelona
Lees ook:Met 3.000 hotelkamers in Barcelona
Lees ook:Boeken en liefde op Sant Jordi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.