Het SATC-gehalte van Bliss Spa

Nog niet zo lang geleden was ik voor een event in de Bliss Spa van het Hotel W, het nieuwste icoon van toeristisch Barcelona. Het verhaal gaat dat Shakira hier haar work-outs doet, als ze weer eens in de stad is voor opnamen van een videoclip of om met haar geliefde te zijn. Bliss Spa is op dit moment the place to be onder de wellnessspots in Barcelona. Je kunt er natuurlijk de luxe spa bezoeken, maar ook een manicure of pedicure krijgen. De fitnesszaal kijkt uit op zee en bijkomen kan op het fijne privéterras. Wie een sessie boekt kijkt ondertussen naar SATC of Desperate Housewives, nipt van een glas champagne en pakt een brownie van het buffet vol heerlijkheden. Kan het nog relaxter? Vanaf 30 euro.

Lees ook:Red Deluxe next event in Spa Bliss Hotel W
Lees ook:Bijkomen in een spa in Barcelona
Lees ook:Anneke Van Giersbergen in Barcelona
Lees ook:Lana Del Rey op Sónar 2012 Barcelona
Lees ook:Nieuw: Hotel Grums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.