Red Deluxe next event in Spa Bliss Hotel W

Het volgende Red Deluxe networking event wordt op 12 april gehouden in de elegante Bliss Spa in het Hotel W in Barcelona. Wie komt, krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen in deze fantastische spa, de manicurestudio en de prachtige fitnessruimte. Wie wil kan een manicure of pedicure krijgen, al kijkend naar een aflevering van Sex and the City onder het genot van een glas champagne. Het event zelf vindt plaats op het terras met panoramisch uitzicht op zee, omringd door palmbomen. Andere ingrediënten zijn een DJ, comfortabele witte loungestoelen, een buitenbar voor drankjes, brownies en een ’pica pica’, gesponsorddoor Bliss. Bovendien zal het Bliss-personeel zal gratis minimanicures en express massages geven in de open lucht.

Toegangsprijs is € 15, met inbegrip van pica pica, goody bag en een gratis korte massage (met de hand/nek) of express manicure (nagellak).

Het evenement vindt plaats op 12 april van 20.00-22.00 uur. Daarna zullen de deelnemers de mogelijkheid hebben om te dineren in het elegante Hotel W of genieten van een drankje in de bar van Eclipse op de 26e verdieping.

Wil je ook aanwezig zijn bij het volgende Red Deluxe event, stuur dan een mail naar [email protected] Blijft ook op de hoogte via Facebook.

Lees ook:Netwerken met margarita’s
Lees ook:Red Deluxe netwerkevent in boetiekhotel Murmuri
Lees ook:Het SATC-gehalte van Bliss Spa
Lees ook:Maak kans op hotelovernachting in Hotel Espanya tijdens Red Deluxe event
Lees ook:Red Deluxe networking event goes arty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.