Red Deluxe NOworking

Normaal wordt er bij Red Deluxe genetwerkt, maar vanavond schakelt het cosmopolitische netwerk voor professionals in de Catalaanse hoofdstad van networking over op notworking. De insteek is dezelfde: een smaakvolle locatie, een mix van zowel Catalanen en Spanjaarden als een meer internationale crowd, drankjes en hoge hakken. Visitekaartjes mogen mee, maar vanavond wordt er ook gedanst. De Nederlandse dj TomG opent de avond en daarna is het de beurt aan dj Tres Manos. Je komt alleen binnen als je op de gastenlijst staat en als lezer van Barcelona.blog.nl stuur je daarvoor gewoon een mail naar [email protected] Blijft ook op de hoogte via Facebook. Vanaf 23.00 uur.

Ornina, Avda Diagonal, 593 Interior, metro: Maria Cristina.

Lees ook:Xmas Metal cocktail feestje
Lees ook:Feestje op kerstavond
Lees ook:Sjiekste afterparty van Barcelona
Lees ook:Metal Box feestje
Lees ook:Red Deluxe networking event goes arty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.