Red Deluxe netwerkevent in boetiekhotel Murmuri

Dinsdag 15 maart is het weer tijd voor de maandelijkse netwerkborrel van Red Deluxe. Deze keer vindt het evenement plaats in Bar Marfil in Hotel Murmuri, een boetiekhotel in het centrum van Barcelona. Deelname kost 15 euro voor iedereen die zich van tevoren aanmeldt en 20 euro aan de deur. Iedereen krijgt een welkomstdrankje en er worden hapjes geserveerd. Wie zijn visitekaartjes meeneemt, maakt bovendien kans op een glaasje Ruinart Champagne met oesters voor twee personen in bar Marfil. Red Deluxe werd in mei 2009 opgericht als luxe netwerk voor professionals en ondernemers in Barcelona. Inmiddels is Red Deluxe ook actief in Madrid. Wil je ook aanwezig zijn bij het volgende Red Deluxe event, stuur dan een mail naar [email protected] Blijft ook op de hoogte via Facebook.

Lees ook:Maak kans op hotelovernachting in Hotel Espanya tijdens Red Deluxe event
Lees ook:Red Deluxe Charity event
Lees ook:Netwerken met margarita’s
Lees ook:Red Deluxe NOworking
Lees ook:Win een iPad 2 met Visit Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.