Loungen, dineren en dansen in Ornina

De tent gaat officieel eind deze maand pas open – de presentatie voor de pers is op 24 februari – maar afgelopen week werd het allereerste evenement (Red Deluxe) er reeds gehouden. Ornina bevindt zich vlak naast het Nederlandse consulaat in Barcelona en bestaat uit een loungebar, een restaurants en een club. Die club was onder de naam Oliver y Hardy voorheen het domein van oude mannen met jonge blaadjes, zo heeft de manager mij verteld, en zal in de toekomst worden gebruikt voor evenementen. Er is ook een sjiek terras. Op de kaart mediterrane fusiongerechten. Keywords: luxe, elegant en warm.

Ornina, Avda Diagonal, 593 Interior, metro: Maria Cristina.

Lees ook:Oude bank wordt modern hotel
Lees ook:Bearcelona: behaarde mannen in Barcelona
Lees ook:Bearcelona
Lees ook:Bearcelona: behaarde mannen in Barcelona
Lees ook:Bearcelona 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.