FC Barcelona – AFC Ajax (Jeugd) bijwonen?

Op de vooravond van de UEFA Champions League voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en AFC Ajax op woensdag 18 september aanstaande zullen de jeugdteams van deze clubs tegen elkaar spelen. FC Barcelona nodigt Nederlanders in de stad graag uit om deze wedstijd bij te wonen op 17 september a.s. om 20.00 uur. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Miniestadi, Avd. Arístides Maillol s/n, 08028 Barcelona. De gratis entreekaarten zijn te bestellen via het volgende e-mailadres van FC Barcelona: [email protected].

Lees ook:Goedkoop naar ijsbaan FC Barcelona
Lees ook:Barcelona’s volgende buurtfeest
Lees ook:Win kaarten voor FC Barcelona-Valencia CF
Lees ook:Vanavond: voetbalwedstrijd AZ Alkmaar-Valencia
Lees ook:De guerilla groene plattegrond van Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.