Einstein was here

Op 22 februari 1923 bracht Albert Einstein op uitnodiging van het gemeentebestuur van Barcelona een zesdaags bezoek aan de Catalaanse hoofdstad. Er was echter een misverstand ontstaan over de dag van aankomst en niemand was naar het treinstation gegaan om de Nobelprijswinnaar op te halen. Negentig jaar later heeft Barcelona een virtuele route ontwikkeld waarmee gebruikers via een app op hun smartphone het bezoek van Einstein aan Barcelona opnieuw kunnen volgen. Bekijk hier de instructies.

Lees ook:Zonder broek in de metro
Lees ook:Barcelona lanceert gratis kwallen app
Lees ook:Op huisgenotenjacht in Barcelona
Lees ook:Zonder broek in de metro
Lees ook:Zonder broek in de metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.