KidsKompas app beschikbaar voor Barcelona

Na de kinderreisgids KidsKompas Barcelona komen auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam nu ook met de bijbehorende app. Ook hierin zijn de leukste bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels voor kinderen opgenomen. Ouders vinden in KidsKompas Barcelona een schat aan praktische informatie over o.a. het openbaar vervoer, verblijf en hoe een bezoek aan Barcelona betaalbaar blijft. Natuurlijk zijn in de app ook de benodigde stadskaarten opgenomen. Als de kids even niets om handen hebben kunnen ze in de app weetjes lezen over de stad of hun Spaans oefenen. De app is volledig offline te gebruiken, dus eenmaal ter plekke heb je geen internetverbinding nodig. De app is verkrijgbaar voor 2,69 euro.

Lees ook:Nieuw: Kids Kompas Barcelona
Lees ook:.bcn als domeinnaam van Barcelona
Lees ook:100% Barcelona
Lees ook:Amerikaanse boodschappen in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s Boqueria krijgt vernieuwde entree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.