Nieuwe app voor het Barcelona uit De schaduw van de wind

Treed in de voetsporen van Carlos Ruiz Zafón met de speciale The shadow of the wind-app die sinds kort verkrijgbaar is voor je Android smartphone. De app neemt je mee naar de plekken uit Zafóns boeken. De eerste plekken op de routes zijn gratis te downloaden en als het je bevalt kun je de volledige app voor 1,79 euro downloaden. Er zijn verschillende tours de maken en je kunt bovendien kiezen uit opties voor een gezin, een groep, een stel of alleen.

Lees ook:Barcelona vanuit een luchtballon
Lees ook:Customized op pad: Orange Monkey Tours
Lees ook:Nieuwe Gay Guide Barcelona
Lees ook:Barcelona Design Tours (de app)
Lees ook:Barcelona Card blijkt goede deal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.