Nieuwe app: Barcelona rent

Gisteren heb ik een leuke app gevonden voor m’n smartphone: Barcelona Corre. Deze nieuwe app van gemeente Barcelona geeft locals en toeristen de mogelijkheid om 23 hardlooptrajecten en 10 officiële marathonroutes te volgen in de Catalaanse hoofdstad. De hardlooproutes zijn ingedeeld in drie categorieën: routes door wijken (modernistisch Eixample, Sant Andreu etc), thematische routes (door stadsparken- en tuinen, op de stadsheuvel Montjuïc, voor koude dagen) en routes met een uitdaging (de berg op, na zonsondergang, langs de rivier). Na het hardlopen van een bepaalde route kun je een digitale medaille winnen. De app is beschikbaar in drie talen (Catalaans, Spaans en Engels).

Lees ook:De nacht van de Montjuïc
Lees ook:Twee dagen wandelen in Barcelona
Lees ook:Een lange avond in juli
Lees ook:Openluchtbioscoop op de berg van Barcelona
Lees ook:Sónar verandert van locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.