Jouw UrbanBuddy in Barcelona

Voor het eerst met je smartphone in Barcelona en spreekt je hotelconciërge geen woord Engels? Download dan de UrbanBuddy app en stel je pragende vraag aan Mitch (“Waar koop ik condooms om 3 uur ‘s nachts?” of “Hoe laat sluit de dichtsbijzijnde supermarkt?”). Mitch is een echte allesweter, die z’n persoonlijke contacten in de Catalaanse hoofdstad gebruikt om geweldige plekken en exclusieve ervaringen voor je te organiseren. Zijn diensten als UrbanBuddy zijn gratis, maar een fooi wordt natuurlijk op prijs gesteld. Ter info: Mitch’s favoriete band is Scissor Sisters.

Lees ook:Scissor Sisters’s videoclip uit BCN
Lees ook:Scissor Sisters in Barcelona
Lees ook:Culi-app: Barcelona voor foodlovers
Lees ook:Nieuw: 100procenttravel.com
Lees ook:Outlet G3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.