Ontdek Barcelona en ontloop de wachtrijen dankzij Ticketbar

ticketbarAls je aan Barcelona denkt, denk je aan mediterrane sferen, gezellige restaurants met heerlijke tapas, de indrukwekkende bouwwerken van Gaudí en eindeloos door de straten heen struinen. Ga je binnenkort een heerlijke reis naar het fantastische Barcelona maken? Geniet dan van de indrukwekkende bezienswaardigheden die Barcelona te bieden heeft. Al deze bezienswaardigheden zijn ontzettend gemakkelijk te bezichtigen via bijvoorbeeld de Barcelona bus.

Spring in de Barcelona Bus en ontdek alle hoogtepunten die deze mediterrane stad zo bijzonder maken. De Barcelona bus brengt u overal heen en met een van te voren gekocht ticket van TicketBar kunt u meteen al instappen. Het ticket is een jaar lang geldig. Geen haast en geen stress.

Maak uw verblijf in de stad van Gaudí compleet met een bezoek aan een van de vele top musea en attracties. TicketBar biedt u kortingen, groepsaanbiedingen en de mogelijkheid om de enorme wachtrijen te ontlopen. Ontdek de prachtige architectuur, zoals de Sagrada Familia, of het Camp Nou Stadion van FC Barcelona. Voel het gras en neem een kijkje op de plek waar normaal Gerardo Martino zit. Bezoek de business-seats en hoor alle ins & outs over het stadion Camp Nou.

Bekijk de website van TicketBar voor alle belangrijke toeristische informatie en ontdek wat u kunt doen in Barcelona. Boek gemakkelijk van tevoren uw tickets en bespaar niet alleen op de ticketprijs, maar ontloop ook de wachtrijen!